Polední nabídka

Restaurace V Podskalí

Denní menu (10:30 – 16:00)

Pondělí 21.6.:

Polévka:

Brokolicový krém s krutony

Hlavní chod:

Chilli con carne s jasmínovou rýží 125,-

Kuřecí plátek s mozzarelou a rajčaty, grenaille 135,-

Smažený sýr gouda s hranolky a domácí tatarská omáčka 125,-

Úterý 22.6.:

Polévka:

Hovězí vývar se zeleninou a kapáním

Hlavní chod:

Boloňské špagety sypané sýrem 125,-

Salát caesar s filírovanou vepřovou panenkou 155,-

Smažený kuřecí řízek s vařeným bramborem, kyselá okurka 125,-

Středa 23.6.:

Polévka:

Dršťková z hlívy ústřičné

Hlavní chod:

Hovězí na žampionech s pečenou rýží 125,-

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené zelí, cibulka 125,-

Quesadilla s kuřecím masem, zeleninou a pikantní dip 145,-

Čtvrtek 24.6.:

Polévka:

Česneková s chlebovými krutony

Hlavní chod:

Podskalský hovězí guláš s houskovým knedlíkem 125,-

Vepřový cordon bleu s petrželovým bramborem, kyselá okurka 145,-

Tagliatelle s kuřecími prsy, sušenými rajčaty a grilovanou cuketou, parmazán 135,-

Pátek 25.6.:

Polévka:

Drůbeží vývar se strouhanou zeleninou a nudlemi

Hlavní chod:

 Vídeňská roštěná s jasmínovou rýží 135,-

Grilovaná vepřová pečeně se šťouchaným bramborem, dijonská majonéza 135,-

Pečené kuřecí stehno s vařeným bramborem, rajčatový salátek 125,-

Změna jídelníčku vyhrazena