Restaurace V Podskalí
Denní nabídka
Pondělí 20.3.:
Polévka:
Pórkový krém 35,-
Hlavní chod:
Hovězí maso v jemné křenové omáčce s houskovým knedlíkem 155,-
Kuřecí nudličky na kari s pečenou jasmínovou rýží 165,-
Smažený sýr s hranolky a tatarskou omáčkou 165,-
Úterý 21.3.:
Polévka:
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou 35,-
Hlavní chod:
Rajská hovězí pečeně s houskovým knedlíkem / těstovinami 155,-
Zajíc na smetaně s domácím žemlovým knedlíkem 185,-
Grilovaný hermelín na salátovém lůžku s opečeným toustem 165,-
Středa 22.3.:
Polévka:
Minestrone 35,-
Hlavní chod:
Hovězí guláš s variací knedlíků 160,-
Zapečené těstoviny s uzeným masem, rajčatový salátek 150,-
Kuřecí plátek zapečený broskví se sýrem, šťouchaný brambor 160,-
Čtvrtek 23.3.:
Polévka:
Česneková krémová 35,-
Hlavní chod:
Vídeňská hovězí roštěná s pečenou jasmínovou rýží 165,-
Vepřové maso na kmíně s vařeným bramborem 155,-
Pečené kuře na pivu se šunkovým knedlíkem 170,-
Pátek 24.3.:
Polévka:
Drůbeží vývar s kapáním a zeleninou 35,-
Hlavní chod:
Smažený vepřový řízek s bramborovou kaší 155,-
Telecí játra s omáčkou z hrubozrnné hořčice, čerstvý chléb 165,-
Domácí vdolky s tvarohem a marmeládou 135,-
Změna jídelníčku vyhrazena