Denní nabídka

Restaurace V Podskalí

Denní nabídka

Pondělí 20.3.:

Polévka:

Pórkový krém 35,-

Hlavní chod:

Hovězí maso v jemné křenové omáčce s houskovým knedlíkem 155,-

Kuřecí nudličky na kari s pečenou jasmínovou rýží 165,-

Smažený sýr s hranolky a tatarskou omáčkou 165,-

Úterý 21.3.:

Polévka:

Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou 35,-

Hlavní chod:

Rajská hovězí pečeně s houskovým knedlíkem / těstovinami 155,-

Zajíc na smetaně s domácím žemlovým knedlíkem 185,-

Grilovaný hermelín na salátovém lůžku s opečeným toustem 165,-

Středa 22.3.:

Polévka:

Minestrone 35,-

Hlavní chod:

Hovězí guláš s variací knedlíků 160,-

Zapečené těstoviny s uzeným masem, rajčatový salátek 150,-

Kuřecí plátek zapečený broskví se sýrem, šťouchaný brambor 160,-

Čtvrtek 23.3.:

Polévka:

Česneková krémová 35,-

Hlavní chod:

Vídeňská hovězí roštěná s pečenou jasmínovou rýží 165,-

Vepřové maso na kmíně s vařeným bramborem 155,-

Pečené kuře na pivu se šunkovým knedlíkem 170,-

Pátek 24.3.:

Polévka:

Drůbeží vývar s kapáním a zeleninou 35,-

Hlavní chod:

Smažený vepřový řízek s bramborovou kaší 155,-

Telecí játra s omáčkou z hrubozrnné hořčice, čerstvý chléb 165,-

Domácí vdolky s tvarohem a marmeládou 135,-

Změna jídelníčku vyhrazena