Polední nabídka

Restaurace V Podskalí

Denní menu

Pondělí 29.11.:

Polévka:

Tomatová s tarhoňou 35,-

Hlavní chod:

Moravský vrabec s dušeným zelím a bramborový knedlík 120,-

Boloňské špagety sypané sýrem gouda 115,-

Kuřecí cordon bleu s bramborovou kaší 125,-

Úterý 30.11.:

Polévka:

Francouzská cibulačka se sýrovým toustem 35,-

Hlavní chod:

Vepřová kotleta po srbsku s jasmínovou rýží 115,-

Kuře na paprice s houskovým knedlíkem 115,-

Smažený sýr gouda s hranolky a tatarská omáčka 125,-

Středa 1.12.:

Polévka:

Čočková s uzeninou 35,-

Hlavní chod:

Hovězí stroganov s jasmínovou rýží 115,-

Cmunda po kaplicku 115,-

Grilované kuřecí paličky s BBQ omáčkou a hranolky 120,-

Čtvrtek 2.12.:

Polévka:

Slepičí vývar s celestýnskými nudlemi a zeleninou 35,-

Hlavní chod:

Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou a rozmarýnový brambor 155,-

Pečená kachna s červeným zelím a bramborový knedlík 155,-

Kuřecí prsa v jemné sýrové omáčce se šťouchaným bramborem 125,-

Pátek 3.12.:

Polévka:

Dršťková 35,-

Hlavní chod:

Hovězí chedar burger v domácí housce, malé hranolky 155,-

Segedínský guláš s houskovým knedlíkem 120,-

Kuřecí prso plněné tyrolskou šunkou, sušeným rajčetem a šťouchaný brambor 125,-

Změna jídelníčku vyhrazena