Restaurace V Podskalí
Denní nabídka
Pondělí 29.5.:
Polévka:
Bramborová 35,-
Hlavní chod:
Hovězí maso v koprové omáčce s houskovým knedlíkem 160,-
Telecí játra s pečenou jasmínovou rýží 170,-
Těstovinový salát s krůtím masem 165,-
Úterý 30.5.:
Polévka:
Hovězí vývar s nudlemi 35,-
Hlavní chod:
Vepřová panenka se švestkovou omáčkou, opečený brambor 175,-
Špekové knedlíky se zelím 165,-
Smažený hermelín s hranolky, tatarská omáčka 160,-
Středa 31.5.:
Polévka:
Kulajda 35,-
Hlavní chod:
Hovězí roštěná s jasmínovou rýží 165,-
Vepřový sekaný řízek s bramborovou kaší 160,-
Čočka na kyselo s uzeným masem, chléb 160,-
Čtvrtek 1.6.:
Polévka:
Luštěninová 35,-
Hlavní chod:
Štěpánská hovězí pečeně s houskovým knedlíkem 165,-
Vepřové rizoto sypané sýrem 155,-
Kuřecí nudličky v jemné kari omáčce s hranolky 165,-
Pátek 2.6.:
Teplý a studený bufet 185,-
Změna jídelníčku vyhrazena