Pondělí 28.4.
Polévka:
Uzená polévka s kroupami a zeleninou
Hlavní chod:
Vepřová játra na cibulce s rýží
Uzená krkovice, bramborový knedlím, zelí
Špíz s opečeným bramborem
Úterý 29.4.
Polévka:
Zelňačka s klobásou
Hlavní chod:
Šišky s mákem
Čočka na kyselo s opečenou klobásou
Vepřové výpečky s variací knedlíků, zelí
Středa 30.4.
Polévka:
Hlavní chod:
Smažený řízek (kuřecí, vepřový) vařený brambor, okurka
Džuveč s drůbežím masem, sýr, okurek
Pikantní masová směs s bramborákem
Čtvrtek 1.5.
Polévka:
Česnečka
Hlavní chod:
Smažený sýr ( eidam) s hranolkami
Pštrosí vejce, bramborová kaše
Přírodní vepřový plátek s fazolemi, hranolky
Pátek 2.5.
Studený a teplý bufet 210,-Kč/osoba
150,-Kč/ dítě
Změna jídelníčku vyhrazena